Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter


Πισίνες
Πισίνα - Σκεπτικό
Πισίνα - Σκεπτικό
Ονειρεμένος χώρος για άθληση, ξεκούραση, κοινωνική ζωή και αισθητική απόλαυση.

Οι πισίνες δεν αποτελούν εφεύρεση του 20ού αιώνα. Απομεινάρια πισίνων πέντε χιλιάδων ετών είναι ακόμη εμφανή στην Αίγυπτο. Η πισίνα ήταν γνωστή επίσης στην αρχαία Κνωσό. Σήμερα, εκατομμύρια ανθρωπών απολαμβάνουν τις χαρές που τους προσφέρει μια πισίνα στον προσωπικό τους χώρο. Οι πισίνες σήμερα, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας και της μαζικής παραγωγής, αποτελούν ένα πραγματοποιημένο όνειρο εκατομμυρίων κατοίκων των προηγμένων χωρών σε όλες τις ηπείρους.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Είδη Πισίνων
Τα είδη πισίνων

Δεν είναι όλες οι πισίνες ίδιες. Διαφέρουν από άποψη χρήσης, τοποθεσίας, τρόπου κατασκευής.
Μια πρώτη κατηγοριοποίηση είναι αυτή της ιδιωτικής και δημόσιας πισίνας. Αυτές με τη σειρά τους μπορούν να είναι εσωτερικές ή εξωτερικές. Ιδιαίτερες κατηγορίες αποτελούν οι πισίνες τοποθετημένες στο υπόγειο ή στην ταράτσα.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Επιλογή πισίνας

Επιλογή πισίνας

Δε γνωρίζετε τίποτα για πισίνες και έχετε μπερδευτεί. Παρακάτω σας αναφέρουμε τους βασικούς τρόπους κατασκευής πισίνας, σε ότι αφορά τη δεξαμενή, τον τρόπο ανακυκλοφορίας του νερού, του μηχανοστασίου και του συστήματος καθαρισμού του νερού της πισίνας.
Στη συνέχεια σας παραθέτουμε τις διαθέσιμες διαστάσεις και τα σχήματα των προκατασκευασμένων πισίνων.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Πισίνα - Η κατασκευή της
Τα τέσσερα  κριτήρια για την κατασκευή πισίνας

Για να αποτελεί η πισίνα σας μια ανεκτίμητη επένδυση πρέπει να τηρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Η υγεία (και υγιεινή), η αισθητική, η λειτουργικότητα και ασφάλεια και η ποιότητα είναι τα τέσσερα κύρια κριτήρια κατασκευής  της πισίνας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Πισίνα - Η υγιεινή της
Πισίνα - Κανονισμοί υγιεινής - ποιότητα νερού

Εισαγωγή.
Το νερό στην πισίνα πρέπει να είναι διαυγές, απαλλαγμένο από βακτηρίδια και άλγη, ώστε η κολύμβηση σε αυτήν να εξασφαλίζει ευχαρίστηση και υγεία.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 10Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains