Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Σκέπαστρα για πισίνες, Spa και ακάλυπτους χώρους
Έργα μας
Παρακάτω ακολουθούν κάποια από τα ολοκληρωμένα έργα μας.
Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής και εγκατάστασης διαφόρων μοντέλων σκεπάστρων.
Σε συνεργασία με τους πελάτες μας επιλέξαμε την λύση που καλύπτει τις πρακτικές τους ανάγκες καθώς και την ιδανικότερη αισθητικά επιλογή έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τον περιβάλλοντα χώρο.
Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό σε κάθε περίπτωση αφήνοντας τους πελάτες μας απόλυτα ικανοποιημένους ενώ παράλληλα αποτελεί την καλύτερη ζωντανή διαφήμιση για μας.

Μεταμόρφωση ακάλυπτου χώρου

Νικολάου Γκουργκούλια 
Πολιτικού μηχανικού

Πρόκειται για την κατασκευή πισίνας σε ακάλυπτο χώρο υφισταμένης μονοκατοικίας.
 Ο κύριος στόχος της κατασκευής αυτού του έργου υπήρξε η δημιουργία ενός χώρου χαλάρωσης και εκγύμνασης κατά την διάρκεια όλου του χρόνου και όχι μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Επιλέχθηκε η βέλτιστη αξιοποίηση του ακαλύπτου χώρου με μέγιστο μήκος πισίνας περίπου 11,00 μ και πλάτος στην μεγαλύτερη πλευρά 4,50 μ περίπου. Εξ αρχής οι διαστάσεις του χώρου, μια υφιστάμενη εξωτερική σκάλα, αλλά κυρίως η δυσκολία πρόσβασης στον χώρο και η εκσκαφή σε οριακό σημείο από παρακείμενες αποπερατωμένες μονοκατοικίες αποτέλεσαν εμπόδια κατασκευαστικά.
Η κατασκευή είναι συμβατική με χρήση οπλισμένου σκυροδέματος, στεγανοποίηση τοιχωμάτων, επίστρωση τσιμεντοκονίας και τοποθέτηση υαλοψηφίδας. Η χρήση κορυφαίων υλικών και πρόσμικτων ήταν βασικός γνώμονας για την επίτευξη όσο το δυνατόν μιας κατασκευής που αποκτά μέγιστη αξία και διάρκεια στον χρόνο τηρώντας πιστά τις πιο αυστηρές προδιαγραφές στεγανότητας και αντοχής.
Εξέχουσα θέση κατέχει το τηλεσκοπικά ανοιγόμενο σκέπαστρο της ΤSO-ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ το οποίο τοποθετήθηκε περιμετρικά και σε ύψος έτσι ώστε να αποτελεί τον βασικό παράγοντα χρήσης της πισίνας όλο τον χρόνο και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Παρά την μη ορθογωνική κάτοψη της στέγασης η λύση που επιλέχθηκε ήταν  το διπλά ανοιγόμενο σκέπαστρο προς δύο κατευθύνσεις το οποίο κατά την καλοκαιρινή περίοδο διακριτικά θα «ανοίγει» την πισίνα προς τα έξω χωρίς να δίνει την αίσθηση ενός κλειστού χώρου. Αποτελείται από σκελετό ειδικού προφίλ αλουμινίου ηλεκτροστατικά βαμμένο στο χρώμα των εξωτερικών κουφωμάτων της μονοκατοικίας για πλήρη εναρμόνιση στον χώρο δίνοντας την αίσθηση της συνέχειας χωρίς να δημιουργεί αταίριαστους όγκους. Η χρήση πολυκαρβονικού κυψελωτού φύλλου σε φιμέ απόχρωση με προστασία UV από την μια προστατεύει διακριτικά και από την άλλη επιτρέπει την διείσδυση του ωφέλιμου φωτός προστατεύοντας από τις υπεριώδεις ακτίνες. Πολύ σημαντικό επίσης είναι η διαπίστωση ότι συμμετέχει ενεργά στην θέρμανση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου κατά την χειμερινή περίοδο.
Το νερό της πισίνας θερμαίνεται μέσω εναλλάκτη θερμότητας από λέβητα με καυστήρα αερίου, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα σύνδεσης με ηλιακά panel για μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Ο χώρος αφυγραίνεται μέσω ειδικού μηχανήματος και καναλιών κυκλοφορίας του αέρα που συμπληρωματικά μέσω της σύνδεσής του με τον λέβητα συμμετέχει επιλεκτικά και μόνο στην θέρμανση του περιβάλλοντος χώρου κατά την διάρκεια των πολύ ψυχρών ημερών του χειμώνα. 
Η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας επιτυγχάνεται με την τοποθέτηση συρόμενου ισοθερμικού καλύμματος 5mm που εκμηδενίζει την εξάτμιση του νερού και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας που απαιτείται για την επίτευξη τέλειων συνθηκών διαβίωσης και δημιουργίας ενός περιβάλλοντος που προκαλεί ευεξία και χαλάρωση στους χρήστες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά σκέπαστρου ELEGANT COMBI
Εσωτερικό πλάτος:  3,2/4,7 m
Εσωτερικό μήκος: 3,6/8,5 m
Μέγιστο ύψος: 1 m
Αριθμός στοιχείων:  6
Οδηγοί: Comfort 15mm elox C-0
Πολυκαρμπονικά φύλλα: Μονοθάλαμα κυψελωτά πάχους 10 mm 
Χρώμα προφίλ αλουμινίου: Πράσινο RAL 6009

Φωτογραφίες
 Ο ακάλυπτος χώρος 
Η δεξαμενή από οπλισμένο σκυρόδεμα είναι έτοιμη, διαμορφώνονται τα περιμετρικά τοιχία, που θα στηρίξουν το σκέπαστρο.Διαβάστε περισσότερα...
 
Διεύθυνση:
Λεωφ. Βουλιαγμένης 360
Άγ. Δημήτριος 173-42 , Αθήνα

E-Mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Τηλέφωνο: 210-995-1035
Fax: 210-995-1035
 
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 11 από 11Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (14)