Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Σκέπαστρα για πισίνες, Spa και ακάλυπτους χώρους
ΣΚΕΠΤΙΚΟ Κάλυψη πισίνας, spa, κήπου

Η Εταιρεία TSO - ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ είναι επίσημο μέλος και αντιπρόσωπος του Ομίλου IPC Team E.E.I.G. για Ελλάδα.

Ανεξαρτήτως καιρού
Η πισίνα μπορεί να γίνει το επίκεντρο της κοινωνικής ζωής για την οικογένεια και τους φίλους σας ολο το χρόνο χάρη στα σκέπαστρα IPC.
Αυτό μόνο ένα συρόμενο σκέπαστρο πισίνας μπορεί να το πραγματοποιήσει. Τiς ζεστές ημέρες  μπορείτε να σύρετε τα τμήματα του σκεπάστρου από την μια μεριά στην άλλη και ανοίγωντας να αποκαλύψετε όλη την έκταση της επιφάνειας του νερού.

Επισκεφθείτε και το άλλο site μας :
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κατασκευή

Για την κατασκευή των σκέπαστρων χρησιμοποιούνται προφίλ αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένα από τους μηχανικούς για συρόμενα σκέπαστρα. Με ελάχιστο το πλάτος του προφίλ που είναι ορατό, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την θέα που θα είναι ορατή από το διαφανές τμήμα παρέχοντας ταυτόχρονα μια ωραία εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σκέπαστρα για πισίνες - Pool Program

Τα τηλεσκοπικά σκέπαστρα πισίνας της  Alukov SA/ IPC Team που σας παρουσιάζει η TSO-Τσοπανάκης είναι μια καλή επένδυση καθώς μειώνουν το λειτουργικό κόστος, αναβαθμίζουν την ασφάλεια και παρέχουν περισσότερες ιδιωτικές στιγμές.
Γιατί να χαραμίζετε ολόκληρα Σαββατοκύριακα καθαρίζοντας την πισίνα σας όταν μπορείτε απλά να την απολαμβάνετε;
Γιατί να μην προστατεύεστε από τοv αέρα όταν κολυμπάτε ή όταν δειπνείτε στον κήπο σας;
Στεγάστε την πισίνα σας για να κολυμπάτε όποτε θέλετε εσείς, βρέξει χιονίσει!


Διαβάστε περισσότερα...
 
Σκέπαστρα - Θόλοι κάλυψης για SPA - SPA Program

To πρόγραμμα SPA PROGRAM της Alukov SA / IPC Team είναι καινούργιο προϊόν που σας παρουσιάζει η ΤSO-Τσοπανάκης. Τα σκέπαστρα spa είναι μια νέα γενιά στα σκέπαστρα κήπου, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους λάτρεις των spa. Η δυνατότητα να απολαμβάνετε ιδιωτικές στιγμές στο spa 4 εποχές τον χρόνο είναι τώρα πραγματικότητα.


Διαβάστε περισσότερα...
 
Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους - 3 Seasons Program

Τα τηλεσκοπικά σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους της Alukov SA / IPC Team περιλαμβάνουν το πρόγραμμα 3 Seasons που έχει δημιουργηθεί για να παρατείνει τη χρήση των ακάλυπτων χώρων σας και το νέο Island Smoke. 
Το κλίμα της Ελλάδας επιτρέπει τη χρήση όχι μόνο κατά τη διάρκεια των 3 εποχών (3 seasons) αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. 
Όσο για το Island Smoke θα μπορέσει να δώσει λύση στο θέμα των καπνιστών χωρίς να παραβαίνει τη νομοθεσία και δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό σε μη καπνίζοντες και καπνίζοντες!

Περιλαμβάνει 4 σειρές:

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 11Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains