Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Spa - Υδρομασάζ
Υδρομασάζ - Γενικά
Είμαστε οι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της ROCA-POOLSPA μέλος του ομίλου Roca, που είναι ηγετική εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά των υδρομασάζ και αυτή που ξεκίνησε τα SPA στην Ευρώπη. 

Τα προϊόντα ROCA-POOLSPA, φιαγμένα από LUCITE® ακρυλικό, που εξοπλίζονται με την προστασία Microban®, είναι μια αληθινή επανάσταση λουτρών. Η δράση Microban® ενισχύει την υγιεινή του λουτρού, της καμπίνας μασάζ και ατμού, του δίσκου ντους και της στήλης υδρομασάζ και εξασφαλίζει μια αποτελεσματική προστασία για σας και την οικογένειά σας. Η ακρυλική επιφάνεια LUCITE®, ομαλή και χωρίς πόρους, εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη προστασία ενάντια στα επιβλαβή μικρόβια. Μάθετε περισσότερα για τις ευεργετικές δράσεις της υδροθεραπείαςχρωματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας και αρωματοθεραπείας

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεταφερόμενα SPA
Η ROCA-OOLSPA είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού υδρομασάζ στην Ευρώπη, έτσι η επιτυχία των spa τα οποία αντιπροσωπεύουμε στην ελληνική αγορά δεν είναι τυχαία. Η πρωτοτυπία της προσφοράς της ROCA-POOLSPA είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς των μπανιέρων SPA και περιλαμβάνει τις εξής έξι μπανιέρες : MARINA SPA, KATALINA SPA, VICTORIA SPALAGUNA SPAWATERSPACE SPA. 
Για πλήρη κατάλογο Spa  πατήστε εδώ.Download (4.4Mb)
Διαβάστε περισσότερα...
 
Spa

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα SPA της ROCA-POOLSPA με υπερχείλιση και με Skimmer.

Εδώ μπορείτε να βρείτε τα συστήματα υδρομασάζ που ισχύουν για όλα μοντέλα


Διαβάστε περισσότερα...
 
Swimspa
SWIMSPA AMAZON

Τώρα έχετε στη διάθεσή σας και το Swimspa Amazon της Aquavia που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Spa με αυτά της κολύμβησης. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις μεταφερόμενο και για τοποθέτηση στο πάτωμά σας ή το έδαφος γενικότερα (Inground). 

To Swimspa Amazon είναι ένας συνδυασμός που θα ικανοποιήσει όλες σας τις επιθυμίες. Η ζώνη του υδρομασάζ περιλαμβάνει ένα τμήμα που μπορεί να ξαπλώνετε και δύο θέσεις εργονομικές σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να σας παρέχουν τη μέγιστη άνεση.  Η ζώνη για την κολύμβηση έχει πρόσβαση και από τις δύο πλευρές του Swimspa, έτσι ώστε να διευκολύνεται η εγκατάσταση στο χώρο σας. Αυτή η ζώνη είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα φίλτρανσης που αποτελείται από δύο φίλτρα διακυμαινόμενα που λειτουργούν  ακόμα και όταν αλλάζει το επίπεδο του νερού.  Επιπλέον ένα ρεύμα νερού που δημιουργείται από 5 εκτοξευτήρες turbo σας επιτρέπει την αντίθετη κολύμβηση.

Με το Amazon Swimspa δε θα χρειάζεστε πια να βγείτε από το σπίτι σας για να κολυμπήσετε ή να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό υδρομασάζ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Χαμάμ - Ατμόλουτρα
H εταιρεία μας προσφέρει επίσης καμπίνες υδρομασάζ και χαμάμ της  ROCA-POOLSPA οι οποίες είναι πολύ 
λειτουργικές, κομψές και εύκολες στην τοποθέτηση. Η κλασσική σειρά περιλαμβάνει τα μοντέλα:
PENELOPA ( 90 x 90 x 223)
AFRODYTA ( 110 x 110 x 230), 
KASANDRA ( 80 x 114 x 232), 
ΑNTYGONA ( 96 x 140 x 223), 
HELENA 90 x 90 x 223 και 
DAFNE DUO (151 x 151 x 227). 

Πηνελόπη, 90 x 90 x 223
Penelopa
Διαβάστε περισσότερα...
 Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains