Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Κατασκευή

Για την κατασκευή των σκέπαστρων χρησιμοποιούνται προφίλ αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένα από τους μηχανικούς για συρόμενα σκέπαστρα. Με ελάχιστο το πλάτος του προφίλ που είναι ορατό, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουμε την θέα που θα είναι ορατή από το διαφανές τμήμα παρέχοντας ταυτόχρονα μια ωραία εμφάνιση

Τηλεσκοπικά συρόμενα τμήματα

Τα σκέπαστρα πισίνας κατασκευάζονται με τηλεσκοπικά συρόμενα τμήματα. Ανάλογα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει τα τμήματα μπορούν να κινηθούν ανεξάρτητα και προς τις δυο κατευθύνσεις ή μαζί ως ένα συγχρονισμένο τηλεσκοπικό σύστημαΤα  προφίλ προέρχονται από φημισμένες πρέσες αλουμινίου. Ο κύριος κατασκευάστης είναι η Σουηδική εταιρία SAPA Group (με εργοστασιακές μονάδες στην Σουηδία, την Πολωνία και την Σλοβακία). Η λύσεις σχεδιασμου που χρησιμοποιούνται στο σύστημα του Ομίλου IPC- ειδικά τα διπλά τοιχώματα που κρύβουν τα περισσότερα περτσίνια και βίδες, το αυτόματο σύστημα αγκίστρωσης, οι λύσεις για το πίσω μέρος με ανοιγόμενο κάτω τμήμα, οι πολύ επίπεδοι και κομψοί οδηγοί, το αυτόματο σύστημα κίνησης των τμημάτων με τηλεχειριστήριο, και η ελκυστική εμφάνιση του τελικού προϊόντος - καθιστούν τα προϊόντα μας από τα καλύτερα της Ευρώπης.

   Κατασκευαστικές λύσεις

Τα τμήματα του σκέπαστρου πισίνας μπορούν να κινηθούν και προς τις δυο κατευθύνσεις. Μπορούν να κινηθούν τηλεσκοπικά έως το τέλος της επιφάνειας της πισίνας ή να καλύψουν τη επιφάνεια του νερού. Ένα συρόμενο σκέπαστρο καθιστά δυνατή την χρήση της πισίνας ακόμα και όταν ο καιρός είναι κακός.Τα πλεονεκτήματα της κίνησης είναι οτι ακόμη και σε πολύ θερμές και ηλιόλουστες μέρες μπορείτε να απολαύσετε την πισίνα σας ανοίγοντας το σκέπαστρο.Δεν υπάρχει λόγος να τοποθετήσετε ειδικό σύστημα εξαερισμού.
Η είσοδος του σκέπαστρου μπορεί να είναι μια περιστρεφόμενη πόρτα ( με ή χωρίς βούρτσες στο κάτω μέρος) ή μια συρόμενη πόρτα, η οποία επιτρέπει την είσοδο στο σκέπαστρο ακόμα και αυτό είναι πολύ χαμηλό. 

Οι πόρτες μπορεί να είναι μονές ή διπλές. Το στάνταρ πλάτος μιας μονής πόρτας είναι 80-90cm. Στο πλάι των περισσότερων στοιχείων είναι δυνατή η τοποθέτηση μιας περιστρεφόμενης πόρτας η οποία μπορεί να λειτουργήσει είτε ως επιπρόσθετη είσοδος ή ως εναλλακτική είσοδος του μπροστινού τμήματος, ιδιαίτερα στην περίπτωση χαμηλών σκέπαστρων.
Μια άλλη μέθοδος δημιουργίας πρόσβασης στα σκέπαστρα είναι η κατασκευή χαμ
ηλών πλαϊνών τοιχωμάτων με κάθετα συρόμενα πολυκαρμπονικά φύλλα.
Σε μεγάλα ή θολωτά σκέπαστρα είναι δυνατή η προσθήκη παράθυρων για την βελτίωση του εξαερισμού
Aν υπάρχει κάποιο εμπόδιο, για παράδειγμα σκάλα πισίνας, εκτοξευτήρας νερού ή υπερυψωμένη πλευρά πισίνας, τότε το σκέπαστρο παρέχεται με ένα ανοιγόμενο κάτω τμήμα το οποίο μπορεί να ανασηκωθεί έτσι ώστε να μπορεί να σύρεται το στοιχείο πάνω από το εμπόδιο.
Το μέγιστο πλάτος κάποιων μοντέλων σκέπαστρων του ομίλου IPC φτάνει τα 12,5 μέτρα (εσωτερική διάμετρος του μικρότερου στοιχείου του σκέπαστρου).


 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)