Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Σκέπαστρα για πισίνες - Pool Program

Τα τηλεσκοπικά σκέπαστρα πισίνας της  Alukov SA/ IPC Team που σας παρουσιάζει η TSO-Τσοπανάκης είναι μια καλή επένδυση καθώς μειώνουν το λειτουργικό κόστος, αναβαθμίζουν την ασφάλεια και παρέχουν περισσότερες ιδιωτικές στιγμές.
Γιατί να χαραμίζετε ολόκληρα Σαββατοκύριακα καθαρίζοντας την πισίνα σας όταν μπορείτε απλά να την απολαμβάνετε;
Γιατί να μην προστατεύεστε από τοv αέρα όταν κολυμπάτε ή όταν δειπνείτε στον κήπο σας;
Στεγάστε την πισίνα σας για να κολυμπάτε όποτε θέλετε εσείς, βρέξει χιονίσει!


Σειρά ΝΕΟ
Τα μοντέλα της Σειράς ΝΕΟ είναι ειδική κατασκευή, βασισμένη στις απαιτήσεις των πελατών μας. Τα νέα, στρογγυλοποιημένα προφίλ αλουμινίου τηρούν τα υψηλότερα κριτήρια ασφάλειας και αισθητικής καθώς και σταθερότητας και αντοχή. Κάθε μοντέλο έχει επίσης εύκολο, αυτόματο σύστημα κλειδώματος. Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.


Χαμηλή σειρά

Αυτό το σχέδιο σκέπαστρων δεν παρεμποδίζει τη θέα του τοπίου ή του κήπου που περιβάλλει την πισίνα. Το εσωτερικό ύψος του σκέπαστρου επιτρέπει την κολύμβηση μέσα στο σκέπαστρο όταν αυτό είναι πλήρως κλειστό.


 


Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.Μεσαία σειρά

Αυτή η σειρά σκέπαστρων παρέχει λύσεις οι οποίες δεν παρεμποδίζουν την θέα του τοπίου ή του κήπου που περιβάλλει την πισίνα. Συγχρόνως, επιτρέπει όχι μόνο την κολύμβηση μέσα στο σκέπαστρο, όταν αυτό είναι κλειστό αλλά και την δυνατότητα να περπατάτε στο κέντρο χάρη στην ψηλότερη κατασκευή.
 


Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.


Υψηλή σειρά

Αυτά τα σκέπαστρα παρέχουν στέγαση πολλαπλών χρήσεων με ψηλά κάθετα τοιχώματα τα οποία δημιουργούν ευρύχωρούς χώρους. Το κυριότερο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα ελεύθερης κίνησης μέσα στο στεγασμένο χώρο. Όταν όλα τα τμήματα κλείσουν προσφέρουν ένα χώρο, ο οποίος προστατεύεται από τον αέρα και είναι μια βολική λύση όπου μπορείτε να τοποθετήσετε έπιπλα κήπου και να χαλαρώσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.

  • Omega


Συνδυασμός Σκεπάστρων Combi

Κατασκευή η οποία είναι συνδυασμός 2-3 μοντέλων. 
 

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει το ακόλουθο μοντέλο:
Combi


Σκέπαστρα που ακουμπούν σε τοίχο

Εάν έχετε μια λίμνη κοντά στον τοίχο ή σε ένα ξεχωριστό σπίτι έχουμε μια λύση για σας! Με τη νέα σειρά των μεταβλητών στεγάστρων μπορείτε να τα σκεπάσετε με σκέπαστρα που ακουμπούν στον τοίχο σας.  Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.


Οικονομικά σκέπαστρα AZURE

Swimming pool enclosure AZURE Flat compact - silver color

Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.


Σκέπαστρα μεγάλων διαστάσεων

Εάν η πισίνα ή ο χώρος που θέλετε να καλύψετε είναι μεγάλων διαστάσεων (πλάτος 15-17m) υπάρχει λύση. Elegant Grande

Tropea Grande

Laguna Grande 

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)