Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Υδρομασάζ - Γενικά
Είμαστε οι αντιπρόσωποι στην Ελλάδα της ROCA-POOLSPA μέλος του ομίλου Roca, που είναι ηγετική εταιρεία στην ευρωπαϊκή αγορά των υδρομασάζ και αυτή που ξεκίνησε τα SPA στην Ευρώπη. 

Τα προϊόντα ROCA-POOLSPA, φιαγμένα από LUCITE® ακρυλικό, που εξοπλίζονται με την προστασία Microban®, είναι μια αληθινή επανάσταση λουτρών. Η δράση Microban® ενισχύει την υγιεινή του λουτρού, της καμπίνας μασάζ και ατμού, του δίσκου ντους και της στήλης υδρομασάζ και εξασφαλίζει μια αποτελεσματική προστασία για σας και την οικογένειά σας. Η ακρυλική επιφάνεια LUCITE®, ομαλή και χωρίς πόρους, εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη προστασία ενάντια στα επιβλαβή μικρόβια. Μάθετε περισσότερα για τις ευεργετικές δράσεις της υδροθεραπείαςχρωματοθεραπείας, μουσικοθεραπείας και αρωματοθεραπείας

Η θεραπευτική δύναμη του νερού 

Η ευεργετική δραστηριότητα του νερού και του αέρα ήταν γνωστή αιώνες τώρα. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι περνούσαν πολλές ώρες στα λουτρά των σπιτιών τους, συζητώντας για την πολιτική και τη καθημερινότητα. Σήμερα ξέρουμε πολλές εκλεπτυσμένες μεθόδους χρήσης του νερού, συμπεριλαμβανομένου του υδρομασάζ, που εξυπηρετούν την τέχνη της καλής κατάστασης και υγείας και την τέχνη της ευτυχισμένης ζωής. Η καλή κατάσταση και υγεία σημαίνει την επιστήμη του καλής ξεκούρασης που ευνοεί την αναγέννηση και τη χαλάρωση. Ως εκ τούτου ο στόχος όλων των προηγμένων τεχνολογιών που εφαρμόζονται στα συστήματα υδρομασάζ ROCA-POOLSPA είναι να παράσχουν την αισθησιακή ευχαρίστηση, τη θεραπεία και την ομορφιά ως αποτελέσματα της δράσης του νερού.

Δοκιμάστε τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα του υδρομασάζ.  

    


 Χαλάρωση  

 

 Ομορφιά δέρματος

- Ελάττωση κυτταρίτιδας
- Μείωση ρυτίδων και αφαίρεση ραγάδων
- σύσφιξη δέρματος

 

Η διαθεσιμότητα συστημάτων υδρομασάζ ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα

 


ΡΝ1ΡΝ2BG1BG2BasicEconomy 1Economy 2Silver 1Silver 2Titanium SportTitaniumPlatinum
Ομορφιά Δέρματος


*

*
****
Χαλάρωση************
Αναζωογόνηση Σώματος****

 


 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (13)