Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Μουσικοθεραπεία


Η μουσικοθεραπεία είναι μια νέα και συνεχώς αναπτυσσόμενη θεραπεία. 
Όσον αφορά το σκοπό της μπορεί να διαιρεθεί στις εξής κατηγορίες: 

- Κλινική - διαγνωστική, η οποία περιλαμβάνει τις ενέργειες που αναλαμβάνονται από τους ειδικούς γιατρούς. 
- Φυσική, όπου το μουσικό υλικό αποτελείται από τους φυσικούς ήχους π.χ. ο ήχος που κάνει ένα ρυάκι που κατεβαίνει ένα βουνό το κελάηδισμα ενός πουλιούς, ο ήχος της θάλασσας κ.λπ. 
- Αυθόρμητη - η έκφραση συναισθημάτων π.χ. του ακούσιου χτυπήματος του ρυθμού, του βουητού, του σφυρίγματος
-  Προσαρμοσμένη - χρησιμοποιώντας τυχαίο μουσικό υλικό π.χ. ραδιόφωνο
-  Προληπτική - για προληπτικούς λόγους, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μουσικό υλικό με σκοπό τη διέγερση ή την χαλάρωση του ασθενή.

Η μουσικοθεραπεία έχει μια ευεργετική επιρροή μεταξύ άλλων : 
στην τονικότητα των μυών, στο κυκλοφορικό σύστημα (αυξήσεις του ρυθμού του), στο διατροφικό και αναπνευστικό σύστημα, μπορεί να χαμηλώσει το κατώτατο όριο της διανοητικής ευαισθησίας - που είναι πολύ σημαντική στη διανοητική καθυστέρηση ή την ψυχική ασθένεια. Η μουσική μπορεί επίσης να μαλακώσει τον πόνο, ο οποίος έχει παρατηρηθεί στην υγειονομική περίθαλψη και χρησιμοποιείται αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια των χειρουργικών επεμβάσεων, οδοντικών, στη μαιευτική και τη γυναικολογία. 

Επειδή η θέση της ROCA-POOLSPA προς την υδροθεραπεία είναι ολοκληρωτική, δεν θα μπορούσαμε να παραμελήσουμε αυτήν την πτυχή της θεραπείας. Ειδικά για τους πελάτες μας, έχουμε δημιουργήσει ένα CD με μουσικοθεραπεία, το τέλειο συμπλήρωμα σε ένα περίπλοκο hydromassage ROCA-POOLSPA.

 
 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2020 | web hosting vps domains