Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Χρωματοθεραπεία

Το χρώμα του περιβάλλοντος επηρεάζει την υγεία και τη διάθεση των ανθρώπων.

  

Οι αρχαίοι πολιτισμοί ήξεραν ήδη γι'αυτόν, και η χρωματοθεραπεία χρησιμοποιήθηκε αποτελεσματικά από τους Κινέζους, τους Ινδούς και τους Αιγυπτίους. Εμπειρογνώμονες στο θέμα υποστηρίζουν ότι το κάθε σώμα εκπέμπει ακτινοβολία που μπορεί να έχει διαφορετικά χρώματα. Γι'αυτό κάποιος ενστικτωδώς προτιμά τη δραστηριότητα της ακτινοβολίας της οποίας εκείνος στερείται, και αρνείται εκείνων που έχει σε αφθονία. Από εκεί προκύπτει και  η ανάγκη να αλλαχτεί το χρώμα του δωματίου του ή η προτίμηση των ενδυμάτων σε ένα καθορισμένο χρώμα. 

Η χρωματοθεραπεία μπορεί να διαιρεθεί σε: 

ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ -  με τη χρησιμοποίηση του φυσικού φωτός του ήλιου, 
ΑΚΤΙΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - με τη χρησιμοποίηση των τεχνητών πηγών ακτίνων, υπέρυθρων ή υπεριωδών, μια και τα χρώματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από κύματα με διαφορετικά μήκη κύματος ταλάντωσης, από 400 έως 700 microns. 

Λόγω της θεραπευτικής δραστηριότητάς τους, στα χρώματα έχουν αποδοθεί οι ακόλουθες επιρροές: 
Μπλε - καταπραΰνει τον πόνο, 
κίτρινο - βελτιώνει το γενικό πλαίσιο του μυαλού, 
κόκκινο - διεγείρει 
πράσινο - αποκαθιστά την εσωτερική ισορροπία

Η ROCA-POOLSPA προσφέρει τη χρωματοθεραπεία σχεδόν σε όλα τα προϊόντα της.


 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2020 | web hosting vps domains