Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Αρωματοθεραπεία
Ο δημιουργός αυτής της θεραπείας, καθώς επίσης και ο πατέρας του ίδιου του όρου, ήταν ο Rene-Maurice Gattefosse που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στην έρευνα για την επιρροή των αιθέρια έλαια στην υγεία και την ομορφιά του ατόμου. Οι παρατηρήσεις και τα πειράματά του παρουσιάζονται στο βιβλίο του, 'Aromatherapie'. 

Τα αιθέρια έλαια έχουν ένα πολύ ευρύ φάσμα επιρροής. Μεταξύ άλλων, η επιρροή τους μπορεί να είναι αντιβακτηριακή, αντιφλεγμονώδης, αντιβιοτική, εξομαλυντική για ψυχοσωματικές καταστάσεις, ενάντια στο στρες, την αϋπνία αλλά και την υπερυπνηλία, κατευναστική, ενυδατική για το δέρμα, και τονωτική για το ανοσοποιητικό σύστημα. 

Τα αιθέρια έλαια λαμβάνονται με δύο τρόπους: μέσω της απόσταξης ή της εξαγωγής του ελαίου από τα φυτά.

 Για να καταλάβουμε πόσο πολύτιμα μπορούν να είναι αυτά τα έλαια, φτάνει να μάθουμε ότι προκειμένου να ληφθούν 2 κιλά της αρωματικής ουσίας είναι απαραίτητο να αποσταχτούν 100 κιλά  των λουλουδιών ylang-ylang, και από 100 κιλά ανθών πορτοκαλιάς λαμβάνουμε μόνο 100 γραμμάρια της ουσίας. Η ROCA-POOLSPA έχει επιλέξει ειδικά αρωματοθεραπευτικά έλαια για το υδρομασάζ, που παρέχουν τις αξέχαστες αισθησιακές εντυπώσεις, και είναι ταυτόχρονα απολύτως ασφαλή για το σύστημα υδρομασάζ. Για εκείνους που προτιμούν να συνδυάσουν ένα λουτρό ατμού με αυτή τη μορφή ευεργετικής επεξεργασίας, η αρωματοθεραπεία είναι διαθέσιμη στις καμπίνες χαμάμ και ατμόλουτρων


 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2020 | web hosting vps domains