Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Χαλάρωση


Δράσεις:
- Χαλαρωτική επίδραση
- Βελτίωση κυκλοφορίας του αίματος
- Καταπραΰνει τις αισθήσεις
 


ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτό είναι ένα μοναδικό σύστημα χαλάρωσης που είναι βασισμένο στη θεραπεία με το χρώμα και το φως, το οποίο βοηθά να επεκτείνει τα πλεονεκτήματα του υδρομασάζ στο μέγιστό τους. Το φως, που επιλέγεται ανάλογα με τη διάθεσή σας, μπορεί να έχει είτε χαλαρωτικά είτε διεγερτικά αποτελέσματα.  
Η επιλογή των χρωμάτων για χρωματοθεραπεία:

 
μπλε ---> καταπραϋντικό
μωβ ---> τονωτικό
πράσινο ---> ηρεμιστικό
πορτοκαλί ---> τονωτικό
Το κατάλληλα επιλεγμένο φως έχει θεραπευτική επίδραση. 


ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αυτό είναι μια τεχνική θετικής δραστηριοποίησης μέσω της μουσικής. Το ειδικό CD που κυκλοφόρησε από την ROCA-POOLSPA, με τις ειδικά επιλεγμένες μουσικές και ήχους της φύσης, ενισχύει τη χαλάρωση και τα δραστηριοποιητικά αποτελέσματα του υδρομασάζ.

 

ROCA-POOLSPA CD με την ειδικά αποτελούμενη και προσεκτικά επιλεγμένη μουσική χαλάρωσης. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΠΟΔΙΩΝ

 Ένα ειδικά σχεδιασμένο σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου έχει αναπτυχθεί για να βοηθήσει να τονώσει το νευρικό σύστημα και να χαλαρώσει τους μύες. Η εφαρμογή μιας αναγκασμένης και ηλεκτρονικά ρυθμισμένης ροής του νερού, καθιστά δυνατό το να ζεσταθεί άμεσα το σύστημα και να αυξηθεί ο ανεφοδιασμός αίματος στους ιστούς μας.

 

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2020 | web hosting vps domains