Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Αναζωογόνηση Σώματος

Δράσεις:
 - ενδυνάμωση μυών και κλειδώσεων 
 - ρύθμιση μεταβολισμού 
 - αύξηση ζωτικής δύναμηςΠΑΛΛΟΜΕΝΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

Αυτό το υδρομασάζ μιμείται τις κινήσεις ενός μασέρ κατά τη διάρκεια ενός κλασικού μασάζ. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του τύπου hydromassage είναι τα καταπληκτικά αποτελέσματα αναζωογόνησής του. Μετά από μεγάλη σωματική άσκηση είναι το τέλειο χαλαρωτικό και καταπραϋντικό για τους καταπονημένους μύες και κλειδώσεις. 

Τα αποτελέσματα του παλλόμενου υδρομασάζ: 


Το παλλόμενο υδρομασάζ είναι ένα αντίστοιχο ενός χειρωνακτικού μασάζ. Καθιστά το δέρμα ελαστικότερο και το καταπραϋνει. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό μετά από την καταπόνηση των ραχιαίων μυών και των χαμηλότερων άκρων. ΜΑΣΑΖ ΑΕΡΑ - ΜΑΣΑΖ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ 

Ο αέρας υπό μορφή εκατομμυρίων αεροφυσαλίδων διοχετεύεται κάτω από το λουτρό και φτάνει στο νερό μέσω μιας ειδικά διάτρητης βάσης. Η επίδραση αυτής της λειτουργίας μπορεί να συγκριθεί με ένα κλασικό μασάζ, αλλά πρόσθετα η παρουσία αεροφυσαλίδων αυξάνει τη παροχή οξυγόνου στο δέρμα, το οποίο ενισχύει στη συνέχεια την κυκλοφορία του αίματος και των λυμφών στο σώμα. 


Μασάζ αέρα - λουτρό μαργαριταριών. 

Οι αεροφυσαλίδες κάνουν το σώμα να επιπλεύσει στα κύματα του νερού. Οι μύες του σκελετούν χαλαρώνουν, το οποίο είναι πολύ ευεργετικό για ολόκληρο το κινητικό σύστημα του σώματος.


ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΑΕΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ

Ο θερμός αέρας, που διανέμεται μέσω του ανεμιστήρα, μειώνει την πίεση στους μύες και καταπραϋνει τον πόνο των πληγών των μυών. Αυτό συστήνεται για την αναγέννηση και τη θεραπεία των διάφορων φλεγμονωδών και μετα-τραυματικών καταστάσεων. Το μασάζ με θερμό αέρα ενεργεί επίσης στην καταπράυνση του νευρικού συστήματος, το οποίο χαμηλώνει το ρυθμό της καρδιάς και εξοικονομεί τη δραστηριότητα του καρδιαγγειακού συστήματος.

 

 

 

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2020 | web hosting vps domains