Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Εγγραφή στο Newsletter


Microban
Τα βακτηρίδια και τα άλλα μικρόβια είναι μέρος της ζωής μας. Είναι πανταχού παρόντες και ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθούμε, δεν μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε. Εντούτοις, πολλά βακτηρίδια είναι απαραίτητα για μας για να ζήσουμε, μερικά είναι ουδέτερα, και μόνο μερικά είναι σίγουρα επικίνδυνα. Είναι ενάντια σε αυτούς τους επιβλαβείς αυτούς που πρέπει να προστατευθούμε και να αποφύγουμε τα αρνητικά αποτελέσματα της δραστηριότητάς τους. 
Τα προϊόντα ROCA-POOLSPA, φτιαγμένα από LUCITE® ακρυλικό, που εξοπλίζονται με την προστασία Microban®, είναι μια αληθινή επανάσταση λουτρών. Η δράση Microban® ενισχύει την υγιεινή του λουτρού, της καμπίνας μασάζ και ατμού, του δίσκου ντους και της στήλης υδρομασάζ και εξασφαλίζει μια αποτελεσματική προστασία για σας και την οικογένειά σας. Η ακρυλική επιφάνεια LUCITE®, ομαλή και χωρίς πόρους, εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερη προστασία ενάντια στα επιβλαβή μικρόβια. 

 

 

 


Πώς λειτουργεί

Το Microban® αποτρέπει τα επιβλαβή βακτηρίδια από να αναπτυχθούν, ειδικά εκείνα που είναι υπεύθυνα για τους λεκέδες και τη δυσάρεστη μυρωδιά. Η αντιβακτηριδιακή προστασία Microban® χτίστηκε στο ακρυλικό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Βλάπτει την κυψελοειδή μεμβράνη των βακτηριδίων και καταστρέφει έτσι τη δυνατότητά τους να λειτουργήσουν, να αναπτυχθούν και να αναπαραγάγουν. Η προστασία Microban® είναι αποτελεσματική ενάντια σε e-COLI, τη λυστερία, τα entiritidis σαλμονελών legionella και το σταφυλόκοκκο χρυσός (staph βακτηρίδια).

     

Αδυσώπητη με τα βακτηρίδια 
Αβλαβής για τους ανθρώπους 

Η προστασία Microban® είναι απολύτως ασφαλής. Αν και σκοτώνει τα βακτηρίδια, είναι αβλαβής για τους ανθρώπους και τα ζώα. Χρησιμοποιείται σε πολλά άλλα καθημερινά προϊόντα, όπως οι οδοντόπαστες και οι οδοντόβουρτσες, τα σαπούνια και τα αποσμητικά. Στην έρευνα που διεξήχθη υπό κανονικές συνθήκες, το Microban® αποδείχθηκε λιγότερο καταστρεπτικό από την καφεΐνη ή το άλας. 


Μόνιμα αποτελέσματα 

Η αντιβακτηριδιακή προστασία Microban® είναι μακράς διαρκείας δεδομένου ότι είναι παρούσα μέσα στο υλικό του ακρυλικού. Σε αντίθεση με τους επιφανειακά αντιβακτηριδιακά προϊόντα, που μπορούν να ξεπλυθούν, το Microban® εξασφαλίζει διαρκή προστασία σε αρμονία με τις συμβατικές μεθόδους καθαρισμού λουτρών. Είναι ενεργό κάθε φορά που χρησιμοποιείται τα λουτρά, τους δίσκους ντους, τα υδρομασάζ και τις καμπίνες ατμού ή οι στήλες μασάζ. 


Επιβεβαιωμένη αποδοτικότητα 

Η αντιβακτηριδιακή προστασία Microban® παρέχει μια διπλή διαβεβαίωση. Καταρχάς, αποτρέπει το σχηματισμό βακτηριδίων, κατόπιν βελτιώνει την υγιεινή μεταξύ των χρήσεων. Η αποτελεσματικότητά της έχει εξεταστεί από ένα ανεξάρτητο κέντρο, νόμος Laboratories Ltd., κορυφαίο ερευνητικό κέντρο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η διαδικασία παραγωγής Microban® έχει υποβληθεί σε ανεξάρτητο έλεγχο και εγκρίνεται από Microban (Microban Ευρώπη) ΕΠΕ.
 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains