Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους - 3 Seasons Program

Τα τηλεσκοπικά σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους της Alukov SA / IPC Team περιλαμβάνουν το πρόγραμμα 3 Seasons που έχει δημιουργηθεί για να παρατείνει τη χρήση των ακάλυπτων χώρων σας και το νέο Island Smoke. 
Το κλίμα της Ελλάδας επιτρέπει τη χρήση όχι μόνο κατά τη διάρκεια των 3 εποχών (3 seasons) αλλά και κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου. 
Όσο για το Island Smoke θα μπορέσει να δώσει λύση στο θέμα των καπνιστών χωρίς να παραβαίνει τη νομοθεσία και δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό σε μη καπνίζοντες και καπνίζοντες!

Περιλαμβάνει 4 σειρές:

Σειρά 3 Seasons Solo

Πρόκειται για σκέπαστρα που στέκουν ελεύθερα σε ανοιχτό χώρο, επιτρέπουν τη πανοραμική θέα στον κήπο ή χώρο σας και δένουν αισθητικά με τον περιβάλλοντα χώρο.

 

Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.
Σειρά 3 Seasons Tandem

Πρόκειται για σκέπαστρα που ακουμπούν σε τοίχο, βοηθούν στην καλύτερη μόνωση του σπιτιού σας, και επεκτείνουν το διαθέσιμο καθιστικό σας χώρο

  

Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.


Σειρά 3 Seasons Carhouse

Πρόκειται για σκέπαστρα σχεδιασμένα για να προστατεύετε το αυτοκίνητό σας.  

  

Η σειρά περιλαμβάνει ένα μοντέλο, πατήστε για να το επιλέξετεΠρόκειται για σκέπαστρα σχεδιασμένα για να δημιουργήσουν χώρους ειδικούς για κάπνισμα. Θα γίνουν τα αγαπημένα των καπνιστών, και συνεπώς και των μη καπνιστών.


Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται σε αυτή την σειρά ειναι τα παρακάτω. Πατήστε για να επιλέξετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο.


 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (16)