Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
 ΕΙΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΛΥΜΑΤΑ
   κ
Μετατροπή Βόθρου σε Βιολογικό     SBR                       Υβριδικού τύπου                Σηπτικές                          ΤΙΜΕΣ


Εγγραφή στο Newsletter


Σκεπτικό
Σας καλωσορίζουμε στον δικτυακό χώρο της εταιρίας TSO-Τσοπανάκης. Με την πείρα της 30ετούς παρουσίας μας στην αγορά των τεχνολογιών νερού και αποβλήτων σας προτείνουμε τις πλέον τεχνολογικά εξελιγμένες μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων.

Τώρα μετατρέπουμε τον παραδοσιακό σας βόθρο σας σε ολοκληρωμένη μονάδα βιολογικού καθαρισμού με κόστος, που ξεκινά από 3.000€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Απαλλαχτείτε από το κόστος του βυτίου, διαθέστε τα επεξεργασμένα λύματα χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον, χωρίς οσμές, χωρίς  χημικά. Καλέστε μας στο χώρο σας για να σας προτείνουμε την καλύτερη διαχείρισης των λυμάτων σας. Για την Αττική η επίσκεψη είναι δωρεάν.

 

Περιηγηθείτε στο δικτυακό χώρο μας για να δείτε τις προτάσεις μας για τα παρακάτω: Ολοκληρωμένη διαχείριση νερού και αποβλήτων, Αντλιοστάσια, Διυλιστήρια νερού, Υποθαλάσσιοι αγωγοί διάθεσης λυμάτων, Εξοπλισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας αποβλήτων, Τροποποίηση και βελτίωση λειτουργίας υπάρχουσων εγκαταστάσεων, Πισίνες
Προσφέρουμε ολοκληρωμένη διαχείριση έργων : μελέτη, εκτέλεση έργων πολιτικού μηχανικού, προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, εκκίνηση και επίβλεψη λειτουργίας. Διατηρούμε συνεχή επαφή με τους πελάτες και συγκεντρώνουμε παρατηρήσεις και συμπεράσματα, τα οποία συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση των εγκαταστάσεων.

 Βιολογικός καθαρισμός.

Οι απαιτήσεις για τον καθαρισμό των υγρών αποβλήτων συνεχώς αυξάνονται. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνταν ακόμα πριν από 10-15 χρόνια για την επεξεργασία των αστικών λυμάτων και σκόπευαν βασικά στη μείωση του φορτίου οργανικών ενώσεων άνθρακα κρίνονται σήμερα ανεπαρκείς. Έγινε αντιληπτό ότι οι ενώσεις αζώτου και φωσφόρου προκαλούν εξίσου μεγάλες ζημιές στον αποδέκτη.

Γενικά, τα αστικά απόβλητα πριν τα οδηγήσουμε στο οικοσύστημα πρέπει να περάσουν από επεξεργασία κατά τη διάρκεια της οποίας θα ελαχιστοποιηθούν τα αιωρούμενα και κολλοειδή στερεά, οι οργανικές ενώσεις, οι ενώσεις αζώτου και φωσφόρου και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί. Οι όροι διάθεσης αστικών λυμάτων καθορίζονται από την Υγειονομική διάταξη Ε1β/225/65(ΦΕΚ1389/65), Υπουργική Απόφαση ΟΙΚ 5673/400/97 όπως τροποποιήθηκε με την υπ΄ αριθμόν 19661/1982/2-8-1999 “Μέτρα και όροι για την επεξεργασία αστικών λυμάτων”, η οποία ως σκοπό έχει την εναρμόνιση με τις διατάξεις της οδηγίας 91/271/ΕΟΚ του Συμβουλίου της 21/5/1991 των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
Σήμερα η αποτελεσματική αφαίρεση των ρύπων είναι εφικτή για τρεις βασικούς λόγους:

 •   Καλύτερη κατανόηση και ερμηνεία βιοχημικών διεργασιών στους αντιδραστήρες βιολογικής επεξεργασίας.
 •   Τεχνολογική πρόοδος, ειδικά στην κατασκευή συστημάτων αερισμού, μείξης και on-line ελέγχου ποιότητας αποβλήτων.
 •    Ραγδαία ανάπτυξη πληροφορικής που επιτρέπει τον έλεγχο και την αυτόματη λειτουργία των συστημάτων.

Οι σύγχρονες Μονάδες Επεξεργασίας Λυμάτων ΜΕΛ μπορούν να είναι οικονομικές στη λειτουργία τους, αρκεί να κάνουν χρήση των παραπάνω. Μάλιστα, σε συνδυασμό με τη χρήση έξυπνων μεθόδων διαχείρισης επεξεργασμένων λυμάτων, όπως τη διοχέτευση για πότισμα μέσω υπόγεια τοποθετημένου σταλακτηφόρου, μπορούν να γίνουν κερδοφόρες, ειδικά με τις συνεχώς αυξανόμενες τιμές του νερού.
 
Τσοπανάκης Δημήτριος
Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Έργων Περιβάλλοντος.

 

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (10)