Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
  ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Εγγυήσεις

Εγγυήσεις σκέπαστρων

Záruka 5 let
 1. H ALUKOV SA / IPC TEAM σας προσφέρει 3 χρόνια εγγύηση για τη λειτουργία του προϊόντος, που ξεκινά τη μέρα παράδοσης του εγκατεστημένου σκέπαστρου στον πελάτη. Η μέρα παράδοσης αναγράφεται από τον κατασκευαστή στο δελτίο εγγύησης. Η εγγύηση καλύπτει ζημιές, που προκύπτουν από ελαττωματικά υλικά ή ελαττωματική κατασκευή.
 2. Η ALUKOV SA / IPC TEAM σας προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση για την επίστρωση επιφάνειας των χρωματιστών αλουμινένιων προφίλ
 3. Η ALUKOV SA / IPC TEAM σας προσφέρει 7 χρόνια εγγύηση για το ότι οι σύνδεσμοι της κατασκευής θα είναι στατικά στέρεοι και σταθεροί.  
  Τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση: η εγγύηση καλύπτει ότι οι σύνδεσμοι της κατασκευής θα είναι στατικά στέρεοι και σταθεροί, εφόσον κατασκευάστηκαν σύμφωνα με τις τεχνολογικές και παραγωγικές διαδικασίες που χρησιμοποιεί η ALUKOV SA / IPC TEAM. Ο κατασκευαστής εγγυάται ότι δε θα χαλαρώσουν οι σύνδεσμοι του σκελετού κατά τη διάρκεια της εγγύησης.
 4. Η ALUKOV SA / IPC TEAM σας προσφέρει 15 χρόνια εγγύηση για τα μονοθάλαμα και μασίφ πολυκαρμπονικά φύλλα όπως καθορίζεται παρακάτω από τον κατασκευαστή πολυκαρμπονικών φύλλων.  
 1. Τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση των πολυκαρμπονικών φύλλων
  • Ότι η μετάδοση του φωτός από αυτά δε θα μειωθεί περισσότερο από 4% μέσα στα 15 χρόνια.
  • Για 15 χρόνια, η ακαμψία τους θα έχει ένα μέτρο ελαστικότητας > = 2.100 MPa,
  • Τα πολυκαρμπονικά φύλλα δε θα γίνουν εύθραυστα ούτε και θα χάσουν την αντοχή τους. Για 15 χρόνια η εκτατή δύναμή τους θα είναι > = 50 MPa,,
  • Τα πολυκαρμπονικά φύλλα δε θα καταστραφούν από το χαλάζι για 15 χρόνια.

  Προϋποθέσεις για την εγγύηση των πολυκαρμπονικών φύλλων:

  • Δεν πρέπει να παραβιαστούν κατά τη σύνδεση, στερέωση και τη σφράγιση των υλικών.
  • Δεν πρέπει να πάρουν σχήμα με θερμότητα.
  • Μπορούν να εκτεθούν στις καιρικές συνθήκες μόνο από την πλευρά με προστασία UV.
  • Οι τεχνολογικές διαδικασίες που χρησιμοποιούνται από την  ALUKOV HZ / IPC TEAM συμμορφώνονται ρητά με αυτούς τους όρους που ορίζονται από τον κατασκευαστή των πολυκαρμπονικών φύλων.
  • Πρέπει να προστατεύονται από διαβρωτικές χημικές ουσίες
  • Δεν πρέπει να τα τρίψετε ή να τους προκαλέσετε μηχανική ζημιά.
 2. Κατά την κατάθεση αιτήματος εγγύησης, είναι σημαντικό να μας στείλετε ένα σωστά συμπληρωμένο δελτίο εγγύησης.
 3. Η ημερομηνία κατάθεσης αιτήματος εγγύησης, η ημερομηνία που το σκέπαστρο παραλαμβάνεται για επισκευή και η ημερομηνία που το σκέπαστρο επιστρέφεται κατόπιν επισκευής αναγράφονται στο δελτίο αιτήματος εγγύησης από το εργοστάσιο παραγωγής.
 4. Οι επισκευές που καλύπτονται από την εγγύηση μπορούν να γίνουν από το προσωπικό της ALUKOV HZ / IPC TEAM ή εξουσιοδοτημένους τεχνικούς άλλων εταιρειών πώλησης και κατασκευής.
 5. Όλοι οι χρήστες είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν το σκέπαστρό τους σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσεως που σας παραδίδονται μαζί με το σκέπαστρό σας.
Warranty 5 years

Ακύρωση της εγγύησης / Εξαιρέσεις από την εγγύηση

 1. Τα αιτήματα εγγύησης ακυρώνονται αν δεν κατατεθούν κατά την περίοδο ισχύος της εγγύησης.
 2. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προέρχονται από ανάρμοστη χρήση ή ακατάλληλη μεταχείριση του σκέπαστρου.
 3. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προέρχονται από ακατάλληλη συναρμολόγηση που έγινε από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς.
 4. Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που προέρχονται από εξωτερικούς παράγοντες, π.χ. φυσικά φαινόμενα (χιόνι πάχους μεγαλύτερου από 10 cm, πτώση χαλαζιού με διάμετρο μεγαλύτερη από 2 cm, ανέμους που υπερβαίνουν την ταχύτητα των 100 km/h) ή μηχανική ζημιά προερχόμενη από κάποιον τρίτο.
 5. Η εγγύηση ακυρώνεται σε περίπτωση επιδιόρθωσης ζημιάς από μη εξουσιοδοτημένο τεχνικό. ή εκτός εργοστασίου παραγωγής ή όταν δεν ακολουθούνται οι προϋποθέσεις της εγγύησης
 6. Η εγγύηση δεν καλύπτει λογική φθορά από κανονική χρήση ή ζημιά προκαλούμενη από ακατάλληλο "τραχύ" χειρισμό.
 7. Η εγγύηση δεν καλύπτει την οξείδωση της επιφάνειας του ανοξείδωτου ατσαλιού και αλουμινίου που οφείλεται σε τιμές pH που υπερβαίνουν τα συστηνόμενα επίπεδα για το ελεύθερο ή δεσμευμένο χλώριο στο νερό της πισίνας σας.
 8. Η εγγύηση δεν καλύπτει εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
 9. Απαιτήσεις που αφορούν μικροσκοπικά σκασίματα στην επίστρωση της ανοδιωμένης επιφάνειας των προφίλ και η σχετική αλλοίωση του χρώματος που προκλήθηκε από λύγισμα δε θα αναγνωρίζονται.
 10. Αυτή η εγγύηση δεν καλύπτει την υγροποίηση υδρατμών στο εσωτερικό των κυψελών των πολυκαρμπονικών.

Μπορείτε να μειώσετε το οικονομικό ρίσκο ζημιάς του σκέπαστρού σας, ασφαλίζοντας το κατά των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (30)