Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter


Πισίνα - Έλεγχος και παρακολούθηση μέσω internet
Πισίνα - Έλεγχος και παρακολούθηση μέσω Internet
Συστήματα ελέγχου πισίνας μέσω internet PCS τώρα και με application για i-phone!!!

Η ΤSO-Tσοπανάκης σας φέρνει τα συστήματα ελέγχου πισίνας μέσω internet PCS. Τα συστήματα PCS είναι μοντέρνα,  πλήρως ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου πισίνας που επιτρέπουν την πλήρη αυτοματοποίηση της πισίνας σας, καθώς και τον ακριβή έλεγχο των παραμέτρων του νερού. Αυτά τα συστήματα είναι ποιοτικά κατασκευασμένα συνδυάζοντας το ελκυστικό σχέδιο με την ευελιξία και την ευκολία χρήσης. 

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός τους  ενισχύεται περαιτέρω με την παρακολούθηση μέσω διαδικτύου και τις δυνατότητες ελέγχου.  Έτσι σας επιτρέπουν τον έλεγχο από απόσταση των παραμέτρων του νερού της πισίνας σας αυτόματα, χωρίς τη φυσική σας παρέμβαση.  Και τώρα πια μπορεί να παρακολουθείτε και να ελέγχετε την πισίνα σας μέσω i-phone!!!

urzadzenie


Ευελιξία των συστημάτων ελέγχου πισίνας μέσω internet PCS

Τα συστήματα ελέγχου PCS κατασκευάζονται βάσει μιας ευέλικτης πλατφόρμας λογισμικού που δίνει τη δυνατότητα προσαρμογής και κατά βούληση ενεργοποίηση των απαιτούμενων λειτουργιών του προϊόντος.   

 Αυτή η σημαντική ιδιότητα σε συνδυασμό με την αρθρωτή αρχιτεκτονική λογισμικού και υλικού εξασφαλίζει ότι οι λύσεις που σας προτείνουμε είναι οικονομικά αποδοτικές και μπορούν να υποστηρίξουν την πλήρη απαιτούμενη λειτουργικότητα

Πρωτοποριακή οθόνη παρακολούθησης

Η οθόνη αφής  (8”) του LCD monitor είναι ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά των συστημάτων ελέγχου PCS.  

 σχεδιασμός τους προσφέρει ένα σύγχρονο και έξυπνο γραφικό περιβάλλον, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σημερινών πελατών. Αυτό το πολύ καλά κατασκευασμένο GUI όχι μόνο εμφανίζει την τρέχουσα κατάσταση του συστήματος, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει στη γρήγορη διάγνωση και τη κατανόηση των λειτουργιών της πισίνας.

Παρακολούθηση και έλεγχος από απόσταση

Τα συστήματα ελέγχου PCS κάνουν δυνατή την παρακολούθηση και τον έλεγχο της πισίνας σας από απόσταση.  

 Οι λειτουργικές παράμετροι της πισίνας σας μπορούν να παρακολουθούνται και να ρυθμίζονται σε πραγματικό χρόνο μέσω internet. Εκτός από τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, είναι διαθέσιμο και το ιστορικό της παρακολούθησης και του ελέγχου για τη συντήρηση ή για διαγνωστικούς σκοπούς.  Αυτό, σε πολλές περιπτώσεις, βοηθά στην ακόμα καλύτερη ρύθμιση του εξοπλισμού της πισίνας σας και εξασφαλίζει την πιο αποτελεσματική χρήση των προϊόντων φροντίδας πισίνα.

Ολοκληρωτική αυτοματοποίηση των λειτουργιών της πισίνας

 Όλα τα τυποποιημένα συστήματα που υποστηρίζουν μια πισίνα (αντλίες, θερμαντήρες, βαλβίδες, αισθητήρες, φώτα, κ.λπ.) μπορούν να ελέγχονται και να παρακολουθούνται από τα συστήματα ελέγχου PCS

 Η υποστήριξη για επιπλέον μη υποστηριζόμενο εξοπλισμό μπορεί να προστεθεί εύκολα εάν είναι απαραίτητο. Είναι δυνατές αυτές οι οικονομικά αποδοτικές και υψηλής ποιότητας προσαρμογές, χάρη στην αρθρωτή αρχιτεκτονική του λογισμικού και του ίδιου του μηχανήματος. και την εκτεταμένη γνώση μας των λειτουργιών μιας πισίνας, καθώς και την αυστηρή εφαρμογή του κύκλου ζωής των προϊόντων που χρησιμοποιούμε στη διαδικασία.

Κύρια χαρακτηριστικά των συστημάτων ελέγχου

 • ο έλεγχος του pΗ και δοσομέτρηση χημικών
 • Έλεγχος ORP (Redox)   και δοσομέτρηση χλωρίου
 • Έλεγχος FCL   και δοσομέτρηση χλωρίου 
 • Έλεγχος της θερμοκρασίας
 • Έλεγχος ροής
 • Έλεγχος στάθμης στις δεξαμενές χημικών
 • Έλεγχος φίλτρου / αντλίας  
 • Σύστημα ελέγχου και παρακολούθηση μέσω Internet μέσω θύρας Ethernet
 • σε πραγματικό χρόνο και με αναφορές ιστορικού 
 • σε πραγματικό χρόνο και με γραφήματα ιστορικού

Προαιρετικά χαρακτηριστικά:

 • Έλεγχος της στάθμης του νερού
 • Σύστημα ελέγχου και παρακολούθηση μέσω Internet μέσω ασύρματης σύνδεσης

 Ακολουθεί το αγγλικό φυλλάδιο:

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (5)