Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ  
 
                                                   


Μοντέλα μεταφερόμενων SPA


 Katalina

Laguna

 Victoria

Waterspace
 

Εγγραφή στο Newsletter


Μεταφερόμενα SPA
Η ROCA-OOLSPA είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές εξοπλισμού υδρομασάζ στην Ευρώπη, έτσι η επιτυχία των spa τα οποία αντιπροσωπεύουμε στην ελληνική αγορά δεν είναι τυχαία. Η πρωτοτυπία της προσφοράς της ROCA-POOLSPA είναι πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς των μπανιέρων SPA και περιλαμβάνει τις εξής έξι μπανιέρες : MARINA SPA, KATALINA SPA, VICTORIA SPALAGUNA SPAWATERSPACE SPA. 
Για πλήρη κατάλογο Spa  πατήστε εδώ.Download (4.4Mb)

SPA ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

 

Tα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη αύξηση της ζήτησης των πολυατομικών μπανιέρων SPA. Μέχρι πρόσφατα αποτελούσαν πολυτελές προϊόν των ξενοδοχείων και των ινστιτούτων ομορφιάς σήμερα η εταιρεία TSO με τα προϊόντα SPA της εταιρίας POOLSPA σας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσετε τις μοναδικές ιδιότητες του υδρομασάζ στον δικό σας χώρο και να γνωρίσετε έναν παράδεισο αισθήσεων μαζί με την παρέα σας .

 

Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός, η πρωτοποριακή τεχνολογία, τα ανθεκτικά υλικά και οι πολλαπλές τεχνικές λύσεις παράγουν μοναδικά προϊόντα τα οποία δίνουν μία καινούργια διάσταση στον ορισμό της διασκέδασης, της χαλάρωσης, της αναζωογόνησης και της ομορφιάς.

 

Οι κινητές και σταθερές μπανιέρες Spa αποτελούν μια μοναδική και κομψή λύση τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ενώ υπάρχουν και διαθέσιμα μοντέλα για δημόσιους χώρους όπως ξενοδοχεία, γυμναστήρια και spa.

ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Οι πολυτατομικές μπανιέρες υδρομασάζ SPA :

 • Προσφέρουν χαλάρωση πολλών ατόμων
 • Παρέχουν πρόληψη και θεραπεία παθήσεων όπως αρθρίτιδα, ρευματοπάθειες, νευραλγίες, κλπ.
 • Τονώνουν το κυκλοφορικό και νευρικό σύστημα
 • Παρέχουν την δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας και πίεσης του νερού χάρη στο εύκολο ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού
 • Εγγυώνται την καθαριότητα του μπάνιου καθώς είναι εξοπλισμένες με αυτόματο σύστημα φιλτραρίσματος και αποστείρωσης του νερού
 • Λόγω του αυτόματου συστήματος φιλτραρίσματος και αποστείρωσης δεν απαιτούν την αλλαγή του νερού μετά από κάθε χρήση.
 • Η ελαφριά κατασκευή τους επιτρέπει την μετεγκατάσταση τους.
 • Είναι όλες εξοπλισμένες με το σύστημα antifrost το οποίο παρέχει δυνατότητα χρήσης και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός.
 • Έχουν σύστημα οζονισμού, αερισμού, θέρμανσης του νερού, προγραμματισμού της θερμοκρασίας, φωτισμού και τρία μαξιλάρια πολυουρεθάνης τα οποία διασφαλίζουν την άνεση σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
 

 

H μικρότερη από τις περιγραφόμενες μπανιέρες είναι η MARINA SPA, (188Χ133), χωρητικότητας 580 l η οποία είναι συνήθως ορθογώνια, εύκολη στην τοποθέτηση της και καλύπτει σχετικά μικρό χώρο. Γι’ αυτό άλλωστε επιλέγεται συνήθως από ιδιώτες. Συνήθως τοποθετείται σε κήπους, στο λουτρό αλλά και στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα. Παρέχει άνετο υδρομασάζ για 3 άτομα, είναι εξοπλισμένη με 19 στόμια που εγγυώνται αποτελεσματικό υδρομασάζ και αποτελεσματική χαλάρωση.

 

Η μπανιέρα KATALINA SPA είναι τετράγωνη διαστάσεων 193Χ193, χωρητικότητας 800 l , κατάλληλη για τέσσερα άτομα και εξοπλισμένη με 25 στόμια. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, αθλητικά κέντρα ή ινστιτούτα ομορφιάς. Την επιλέγουν επίσης ιδιώτες με μεγαλύτερα σπίτια ή περιβάλλοντα χώρο.

 

Η ειδικά καλλίγραμμη στρογγυλή μπανιέρα VICTORIA SPA με διάμετρο 178 cm είναι κατάλληλη για εξωτερικούς χώρους, ιδανική για τέσσερα άτομα. 


Η τετράγωνη μπανιέρα LAGUNA SPA είναι ένα καινούργιο μοντέλο διαστάσεων 216 Χ 216. Η εξαιρετικά καλαίσθητη μπανιέρα με το πρωτότυπο σχεδιασμό είναι ιδανική για εξωτερικούς χώρους, για 5 άτομα.

Τέλος υπάρχει το μεγαλύτερο τετράγωνο μοντέλο για 7 άτομα η    WATERSPACE SPA με διαστάσεις 233 Χ 223 cm
 


 


   
 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains