Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
 ΕΙΔΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΛΥΜΑΤΑ
   κ
Μετατροπή Βόθρου σε Βιολογικό     SBR                       Υβριδικού τύπου                Σηπτικές                          ΤΙΜΕΣ


Εγγραφή στο Newsletter


Μετατροπή του βόθρου σας σε Βιολογικό 
ΤSO SBR IN


1. ΓΕΝΙΚΑ

Μετατρέψτε το βόθρο σας σε μονάδα βιολογικού καθαρισμού λυμάτων και εξοικονομήστε χρήματα καταργώντας την ανάγκη βυτίου και παράγοντας μέχρι 150l ανά άτομο, καθαρού νερού ημερησίως

Ένα πλήρες σύστημα βιολογικού καθαρισμού SBR , που τοποθετείται στον υπάρχoντα στεγανό βόθρο σας, όποιες διαστάσεις και να έχει .

Απαιτείται παροχή ρεύματος 230V και κατασκευή, στην πλάκα οροφής του υπάρχοντος βόθρου,  ενός φρεατίου διαμέτρου Φ600 mm , με μαντεμένιο κάλυμμα, για τη τοποθέτηση της μονάδας και για την μελλοντική παρακολούθηση της.

Τοποθετώντας ένα αντιδραστήρα SBR  στον υπάρχoντα βόθρο, αυτός  χρησιμοποιείται ως δεξαμενή προεπεξεργασίας , πριν την πλήρη βιολογική επεξεργασία.

 2.ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ

      Η μονάδα αποτελείται από τα παρακάτω μέρη :

2.1 Δεξαμενή  εισόδου – προεπεξεργασίας  -υπάρχων βόθρος όπου  καταλήγει ο κεντρικός αποχετευτικός αγωγός.

2.2 Βιολογικός αντιδραστήρας  SBR , όπου εκτελούνται η βιοχημικές διεργασίες. Τοποθετείται στον υπάρχων βόθρο και είναι εφοδιασμένος με συστήματα αερισμού, μείξης επιστροφής λάσπης και εκκένωσης  επεξεργασμένων  λυμάτων,

2.3 Σύστημα αυτοματισμού με ηλεκτροβάνες ΒΟΝBLOC της  ηλεκτροβάνες  BONBLOC της BONNEL Technologies.

 

 

 

 Το σύστημα αυτοματισμού αφενός ελαχιστοποιεί την περίπτωση ανθρώπινου λάθους και αφετέρου περιορίζει την συντήρηση του συγκροτήματος σε απλές περιοδικές επισκέψεις

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος και επαναφοράς του μετά από μερικές ώρες το σύστημα επανέρχεται στην κανονική λειτουργία και συνεχίζει να εκτελεί το πρόγραμμα.

 

2. 4 Φυσητήρας μαγνητικός μεμβράνης  SECOH 

 

2.5 Διαχυτήρας μεμβράνης λεπτής φυσαλίδας δισκοειδείς διαμέτρου Φ300                    

2.6 Αεραντλίες μετάγγισης λυμάτων και λάσπης

 


 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 

Τα λύματα που οδηγούνται  στο βόθρο με φυσική ροη παρακρατούνται   και αναμειγνύονται με την επιστρεφόμενη λάσπη από τον αντιδραστήρα επεξεργασίας . Σε συνέχεια  τα λύματα παίρνουν   στον κύριο  βιολογικό αντιδραστήρα SBR  εφοδιασμένο με συστήματα αερισμού -μείξης, μεταφοράς λάσπης και εκκένωσης επεξεργασμένων λυμάτων H λειτουργία   είναι  περιοδική και αυτόματη.

 

Η κάθε περίοδος επεξεργασίας αποτελείται από τις παρακάτω φάσεις :

1η - Πλήρωση

2η - Αερισμός και  μείξη

3η - Καθίζηση και διαύγαση

4η - Εκκένωση

5η - Επιστροφή της  λάσπης στην δεξαμενή εισόδου .

 

Μετά το  γέμισμα του αντιδραστήρα σταματάει η τροφοδοσία του και   εκτελούνται  όλες οι φάσεις μέχρι την εκκένωση  και επιστροφή λάσπης. Στη συνέχεια θα ξαναπεράσει στη 1η φάση  -πλήρωσης  και ο κύκλος επαναλαμβάνεται.

Ο  κύκλος διαρκεί  8 ώρες

Στην φάση αναμονής, στον αντιδραστήρα γίνεται ανά καθορισμένα χρονικά διαστήματα αερισμός και μείξη, έτσι ώστε η βιομάζα που παραμένει σε αυτών να διατηρείται ζωντανή.

Το σύστημα είναι ευέλικτο στις διακυμάνσεις και μπορεί να λειτουργήσει με υπερφόρτωση για αρκετές ημέρες χωρίς σημαντική αύξηση των ρύπων στην έξοδο. Τα συστήματα  αερισμού και μείξης ενεργοποιούνται αυτόματα σύμφωνα με τον προγραμματισμό  της μονάδας και με τις συνθήκες που επικρατούν στον αντιδραστήρα.

 

 

 4. ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΑΔΩΝ SBR 

1. Ποιότητα επεξεργασμένων λυμάτων κατάλληλη για υπόγεια διάθεση και πότισμα σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία.

2. Οικονομική λειτουργίαΗ χρησιμοποίηση πολύ αποδοτικών συστημάτων αερισμού και η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης του νερού  καθιστούν το σύστημα πολύ οικονομικό.

3.  Απόλυτη εξουδετέρωση οσμών.

4.  Ελάχιστη συντήρηση που δεν απαιτεί ειδικευμένο προσωπικό.

5.  Πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία

6. Μεγάλη ελαστικότητα του συστήματος - μπορεί να δεχτεί από 30 - 150 % της προβλεπόμενης ημερήσιας παροχής µε τον υψηλό βαθμό καθαρισμού.

7. Διατήρηση της βιομάζας ζωντανής σε περιόδους που δεν έχουμε παραγωγή λυμάτων με το πρόγραμμα  LOW.  Ιδανικό για εξοχικές κατοικίες.  


5.ΤΙΜΕΣ


TSO SBR IN 6 ατόμων    1.990 €  


TSO SBR IN 10 ατόμων  2.990 €  


Οι παραπάνω τιμές είναι με την εγκατάσταση για την Αττική αλλά


 χωρίς ΦΠΑ

 

 

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains