Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Εγγραφή στο Newsletter


Όροι και οδηγίες

 Σκέπαστρα για πισίνες και spa

Tα σκέπαστρα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να τηρούν τους κανόνες δόμησης.  

Επιλογές τοποθέτησης σκέπαστρων

Τα στοιχεία του συρόμενου σκέπαστρου μπορούν να τοποθετηθούν με διάφορους τρόπους. Κάθε στοιχείο μπορεί να τοποθετηθεί στους οδηγούς του, ή ανά δύο πάνω σε ένα οδηγό. Αυτό επιτρέπει διάφορους συνδυασμούς από σταθεροποιημένα και συρόμενα στοιχεία. Αυτοί οι συνδυασμοί σας επιτρέπουν να σύρετε στοιχεία για παράδειγμα από το μέσα προς τα δύο άκρα (γλιτώνοντας χώρο για τους οδηγούς) ή οι οδηγοί μπορούν να επεκταθούν έτσι ώστε να μπορείτε να μετακινείτε όλα τα στοιχεία στο πίσω μέρος της πισίνας.

Συρόμενα τμήματα

Ένα σκέπαστρο αποτελείται από συρόμενα τμήματα που κινούνται σε ράγες και προς τις δυο κατευθύνσεις.Τα τμήματα πρέπει να σύρονται από 2 άτομα, ένα σε κάθε μεριά, ειδικά όταν πρόκειται για πλατιά τμήματα, διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να μπλοκάρουν.

Αντίσταση και αντοχές στους εξωτερικούς παράγοντες

Η κατασκευή είναι ανθεκτική και προφυλάσσει από φυσιολογικές εξωτερικές συνθήκες όπως υγρασία, ηλιακές ακτίνες, βροχή, χιόνι, πολύ χαμηλές ή πολύ υψηλές θερμοκρασίες (από -500C έως 1150C). Επίσης δεν επηρεάζεται από συνθήκες μέσα στο σκέπαστρο (υψηλή υγρασία, χημικά και ατμό). Παρόλα αυτά το σκέπαστρο δεν πρέπει να εκτεθεί σε φωτιά, πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καυστικά, όξινα υγρά (ειδικά αν είναι πολύ συμπυκνωμένα) καθώς υπάρχει κίνδυνος καταστροφής των πολυκαρμπονικών φύλλων. Τέλος μηχανικά βάρη πάνω στα τμήματα του σκέπαστρου μπορεί να προκαλέσουν βλάβη ή να επηρεάσουν την λειτουργικότητα του.

Καθαρισμός

Τα πολυκαρμπονικά φύλλα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά έτσι ώστε να απομακρύνεται η βρομιά από την επιφάνεια τους.Στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί ένα ξέπλυμα με νερό. Σε περίπτωση δύσκολης και συσσωρευμένης βρομιάς πρέπει να βραχούν και έπειτα να καθαριστούν με απορρυπαντικό και  ένα μαλακό και απορροφητικό πανί και στην συνέχεια να ξεπλυθούν καλά.Το πανί και το νερό πρέπει να είναι καθαρά, χωρίς ίχνη υπολειμμάτων ή άμμου.
Κρέμες και αλοιφές πρέπει να αποφευχθούν καθώς μπορεί να προκαλέσουν γρατσουνιές στην επιφάνεια.
Αποφύγετε επίσης καθαριστικά που περιέχουν βενζίνη, πετρέλαιο ή ασετόν καθώς και απορρυπαντικά σε σκόνη. Μην καθαρίζεται τα πολυκαρμπονικά φύλλα όταν είναι ζεστά λόγω της έκθεσης στον ήλιο.
Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά αντικείμενα για τον καθαρισμό.


 Προστασία του σκέπαστρου από τον αέρα.

Άν όλα τα παραπάνω τηρηθούν το μοναδικό σύστημα συνδέσμων εγγυάται την ασφάλεια της κατασκευής σε περίπτωση ισχυρών ανέμων.
Για να αποτρέψετε την περίπτωση μετακίνησης του σκέπαστρου από δυνατό αέρα θα πρέπει να κλείσετε το σκέπαστρο καθώς και όλες τις πόρτες και τα παράθυρα και να ασφαλίσετε τα τμήματα στο έδαφος. Οι σύρτες των τοιχωμάτων πρέπει επίσης να ασφαλιστούν σε ειδικές τρύπες στο έδαφος.


 Προστασία από το χιόνι

 
Το χειμώνα δεν πρέπει να αφήσετε το χιόνι να συσσωρευθεί σε μεγάλες ποσότητες. Ένα στρώμα υγρού χιονιού πάχους 10cm ζυγίζει περίπου 100kg/m2. Αυτά που κινδυνεύουν περισσότερο είναι τα μεγάλα σκέπαστρα. Αν ένα παχύ στρώμα χιονιού παραμείνει για πολύ καιρό πάνω στο σκέπαστρο μπορεί να προκαλέσει ζημιά. Σε περιοχές με μεγάλη χιονόπτωση τα τμήματα της κατασκευής μπορούν να συμπτυχθούν. Είναι επίσης δυνατόν να τοποθετηθούν πάσσαλοι για υποστήριξη είτε από εμάς είτε από  τον ιδιοκτήτη. 


 Συντήρηση του σκέπαστρου

Η κατασκευή είναι ανθεκτική στη διάβρωση και η συντήρηση δεν απαιτεί πολλά πέρα από ένα ξέπλυμα με άφθονο νερό. Μόνο τα κινούμενα μέρη-οι μεντεσέδες, τα κλειδώματα, και τα ρουλεμάν απαιτούν συντήρηση. Λιπαίνοντας αυτά τα μέρη εξασφαλίζετε την καλή λειτουργία του σκέπαστρου για μεγάλο χρονικό διάστημα

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (6)