Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter


Πισίνα - Σκεπτικό
Ονειρεμένος χώρος για άθληση, ξεκούραση, κοινωνική ζωή και αισθητική απόλαυση.

Οι πισίνες δεν αποτελούν εφεύρεση του 20ού αιώνα. Απομεινάρια πισίνων πέντε χιλιάδων ετών είναι ακόμη εμφανή στην Αίγυπτο. Η πισίνα ήταν γνωστή επίσης στην αρχαία Κνωσό. Σήμερα, εκατομμύρια ανθρωπών απολαμβάνουν τις χαρές που τους προσφέρει μια πισίνα στον προσωπικό τους χώρο. Οι πισίνες σήμερα, λόγω της προηγμένης τεχνολογίας και της μαζικής παραγωγής, αποτελούν ένα πραγματοποιημένο όνειρο εκατομμυρίων κατοίκων των προηγμένων χωρών σε όλες τις ηπείρους.Το σπίτι σας μπορεί να ενσωματώσει μια όαση ξεκούρασης και χαλάρωσης γύρω απ’ την οποία θα επικεντρώνεται η καλοκαιρινή οικογενειακή ζωή, θα οργανώνονται garden party και δεξιώσεις, ενώ στον ευρύτερο χώρο της θα πραγματοποιούνται επαγγελματικές συναντήσεις και εκδηλώσεις. Μετά από τις ώρες εργασίας, το νερό θα σας προσφέρει χαλάρωση, θα σας ανανεώσει και θα σας γεμίσει ενέργεια για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις της επόμενης ημέρας, ενώ το παιχνίδισμα των φώτων κατά τις βραδινές ώρες θα χαρίσει στον κήπο σας μια ατμόσφαιρα μυστικιστική που προσφέρεται για μακρές βραδινές συναντήσεις.Για να πετύχετε τούς παραπάνω στόχους, πρέπει να διαλέξετε προσεχτικά την πισίνα σας, την τοποθεσία της, το είδος, το σχήμα της, τα υλικά κατασκευής της, τον τρόπο καθαρισμού και απολύμανσης του νερού και γενικά όλες τις λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την πισίνα σας πηγή χαράς.

Στόχος της ιστοσελίδας της TSO Τσοπανάκης Δημήτριος είναι να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε καλύτερα τι σας ταιριάζει.

Τσοπανάκης Δημήτριος

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός Έργων Περιβάλλοντος
 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (32)