Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter


Είδη Πισίνων
Τα είδη πισίνων

Δεν είναι όλες οι πισίνες ίδιες. Διαφέρουν από άποψη χρήσης, τοποθεσίας, τρόπου κατασκευής.
Μια πρώτη κατηγοριοποίηση είναι αυτή της ιδιωτικής και δημόσιας πισίνας. Αυτές με τη σειρά τους μπορούν να είναι εσωτερικές ή εξωτερικές. Ιδιαίτερες κατηγορίες αποτελούν οι πισίνες τοποθετημένες στο υπόγειο ή στην ταράτσα.


Ανάλογα με το είδος της πισίνας διαφορετικές είναι και οι απαιτήσεις, διαφορετικά και τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Το μέγεθος, το σχήμα, το βάθος, ο τρόπος επεξεργασίας του νερού, ο τρόπος κατασκευής επηρεάζουν το σχεδιασμό της πισίνας, την ενσωμάτωσή της στον περιβάλλοντα χώρο, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε και τις τεχνολογίες που θα εφαρμόσουμε.
Μία άλλη κατηγορία αποτελούν οι προκατασκευασμένες ή έτοιμες πισίνες.


Π.χ οι ξενοδοχειακές πισίνες με τα κολυμβητήρια διαφέρουν στο σχήμα, το βάθος, το βοηθητικό εξοπλισμό, αλλά και στον τρόπο τοποθέτησης στομίων εισαγωγής νερού, παρόλο που και οι δυο πισίνες ανήκουν στην κατηγορία της δημόσιας πισίνας.

Ιδιωτικές Πισίνες
Δημόσιες Πισίνες
Προκατασκευασμένες Πολυεστερικές Πισίνες SETO
 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (19)