Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter


Ιδιωτικές πισίνες
Ιδιωτική πισίνα εξωτερικού χώρου.

Για να έχετε στον κήπο σας μια πισίνα που θα σας προσφέρει μακροχρόνια απόλαυση, ξεκούραση, κοινωνική ζωή και αισθητική ικανοποίηση πρέπει να αποτελεί μέρος μιας ολοκληρωμένης σύνθεσης σε συνδυασμό με την οικία και τον περιβάλλοντα χώρο.
 

Το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα, ο φωτισμός, η τοποθέτησή της είναι άμεσα εξαρτώμενα από τους υπόλοιπους χώρους. Στο σχεδιασμό αυτού του είδους πισίνας λαμβάνουμε, επίσης, υπόψη τις διαστάσεις του ανθρώπινου σώματος, την απαιτούμενη επιφάνεια για τις κινήσεις κατά τη διάρκεια της κολύμβησης, τον αριθμό χρηστών, το απαιτούμενο βάθος για την ασφάλεια σε σχέση με τους βατήρες που θα εγκατασταθούν, διάφορες ευκολίες των λουόμενων και την ασφάλειά τους.
Στην ταράτσα
Εδώ, εκτός βέβαια από την στατική αντοχή της κατασκευής, ειδική μέριμνα δίνεται στην απόλυτη στεγανότητα της δεξαμενής, όπως και στην ηχομόνωση για την προστασία των κατοίκων.
Πολύ σημαντική, επίσης, είναι η προστασία των λουόμενων από τους ανέμους.
Ιδιωτική πισίνα εσωτερικού χώρου.
Η χρήση της πισίνας γίνεται όλο το χρόνο ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Εδώ, ειδική μέριμνα δίνεται στην εξασφάλιση της κατάλληλης θερμοκρασίας και υγρασίας του χώρου.

Όταν η πισίνα δεν έχει δυνατότητα επικοινωνίας με τον εξωτερικό χώρο άρα με απαίτηση μεγαλύτερου χώρου γύρω από την πισίνα για ξεκούραση.
Η κατασκευή του χώρου πρέπει να γίνεται από ανθυγρά υλικά που θα εξασφαλίσουν στεγανότητα των επιφανειών, δε θα επιτρέπουν την ανάπτυξη μυκητών και θα αποκλείουν πιθανές κατασκευαστικές ζημιές.
Απαραίτητη είναι η αντιδιαβρωτική προστασία μεταλλικών επιφανειών και η εφαρμογή ειδικών προδιαγραφών για την ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Αυξημένες είναι και οι απαιτήσεις θερμομόνωσης των επιφανειών.

Η εσωτερική πισίνα μπορεί να δημιουργηθεί από εξωτερική με τη χρησιμοποίηση τηλεσκοπικών σκέπαστρων της IPC -TSO που κλείνουν τον χειμώνα και τα οποία παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα μας.


Υπάρχει και η δυνατότητα ένα μέρος της πισίνας να βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο και το υπόλοιπο στο εσωτερικό. Μπορεί να υπάρχει δυνατότητα ολικής απομόνωσης των δυο δεξαμενών έτσι ώστε το χειμώνα να χρησιμοποιείται μόνο η εσωτερική πισίνα. 
 

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains