Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter


Δημόσιες Πισίνες

Δημόσια πισίνα.

α) Ξενοδοχειακές πισίνες
Ως πρόσθετα κριτήρια για αυτό το είδος πισίνας λαμβάνονται: οι αυξημένες απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής, ειδικά στα βάθη της πισίνας αναλόγως με το αν θα υπάρχει ναυαγοσώστης ή όχι, η ευκολία πρόσβασης των πελατών από τα δωμάτιά τους στην πισίνα, η ευκολία χρήση της από τους πελάτες, τα αποδυτήρια, ντους και WC, ο αριθμός κλινών του ξενοδοχείου, η δυνατότητα χρήσης της πισίνας από άτομα εκτός των πελατών του ξενοδοχείου.


 β) Κολυμβητήρια
Η εκτέλεση αυτού του είδους έργων διέπεται από τις διατάξεις των νόμων περί Δημοσίων Έργων.
Για τη μελέτη και εκτέλεση του έργου ακολουθούνται οι διεθνείς προδιαγραφές όπως το DIN 19643 “Treatment and disinfection of swimming pool and bathing pool water” προδιαγραφές BS, N.F.PA, NHS, ΕΛΟΤ, κανονισμοί και προδιαγραφές Υπουργείων Εσωτερικών και Δημοσίων Έργων.

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2021 | web hosting vps domains