Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
   
       Ιδιωτικές Πισίνες                 Δημόσιες Πισίνες          Πολυεστερικές πισίνες SETO          Κεραμικές πισίνες CΟMPASS  


Εγγραφή στο Newsletter Διατήρηση συνθηκών υγιεινής.Για να χαρούμε στο έπακρο της ευεργετικές ιδιότητες της πισίνας πρέπει να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των λουόμενων διατηρώντας απόλυτα υγιεινές συνθήκες κολύμβησης. Η ποιότητα του νερού αποτελεί μείζονος σημασίας παράμετρο της πισίνας και εξαρτάται από την επεξεργασία του νερού, την διατήρηση καθαριότητας του περιβάλλοντος χώρου και από την προσωπική υγιεινή των λουόμενων και των επισκεπτών της πισίνας.
Η επεξεργασία βασίζεται στη συνεχή ανακυκλοφορία και φίλτρανση του νερού και προσθήκη χημικών για την εξαφάνιση βακτηριδίων και αλγών όπως και για την χημική ισορροπία του νερού.
Η επεξεργασία του νερού συντελείται από: Ρύθμιση pH, Απολύμανση, Προστασία από τα άλγη, φίλτρανση υποβοηθούμενη με την κροκίδωση, καθαρισμο των τοιχίων και του πυθμένα της πισίνας.
 pH
Η επιτρεπτή περιοχή κυμάνσεως του pH του νερού της πισίνας είναι μεταξύ 7,2 και 7,6. Μεταξύ αυτών των τιμών pH επιδιώκουμε να διατηρήσουμε το νερό της πισίνας.
 
Απολύμανση
Το περιβάλλον του νερού της πισίνας είναι ιδανικό για την ανάπτυξη διάφορων μικροοργανισμών – βακτηριδίων, μυκητών, άλγεων.
Με την ραγδαία αύξηση των μικροοργανισμών αυξάνεται και η επικινδυνότητα για τους λουόμενους.
Απαιτείται η διατήρηση του νερού σε απόλυτη καθαριότητα μα την εφαρμογή διαφόρων τρόπων απολύμανσης.

Aλγη
Κατά τον καθαρισμό του νερού της πισίνας ειδική μέριμνα απαιτείται για την καταπολέμηση των άλγεων. Οργανισμοί του φυτικού βασιλείου οι οποίοι από ανόργανες ουσίες παράγουν οργανικές ενώσεις πολλαπλασιάζονται ραγδαία επικαλύπτοντας τα τοιχία και τον πυθμένα της πισίνας.
Για την καταπολέμησή τους μόνο το χλώριο δεν επαρκεί. Χρησιμοποιούνται διάφορα αλγοκτόνα τα οποία βοηθούν και στην κροκίδωση του νερού.
Φίλτρανση υποβοηθούμενη με την κροκίδωση
Καθαρισμοί των τοιχίων και του πυθμένα της πισίνας
 
 
 
    


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains