Τα τελευταία μας νέα: Μετατρέψτε τον υπάρχοντα βόθρο σας σε βιολογικό από 1.990 € + ΦΠΑ!!! Ετοιμοπαράδοτη πολυεστερική πισίνα: 3,1x3,1x1,4m από 6.233 € + ΦΠΑ!!! Νέες βελτιωμένες μονάδες βιολογικού καθαρισμού TSO SBR v.3 στς παλιές τιμές!!! Νέα οικονομική σειρά σκέπαστρων AZURE!!!
ΠΙΣΙΝΕΣΣΚΕΠΑΣΤΡΑΥΔΡΟΜΑΣΑΖΒΙΟΛ.ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ 
Σκέπαστρα για πισίνες Σκέπαστρα για SPA Σκέπαστρα για ακάλυπτους χώρους 
   ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΑΣ WWW.IPC-TSO.GR 


Μοντέλα Οικονομικής Σειράς AZURE


 

Εγγραφή στο Newsletter


Σειρά ΝΕΟ

Η ΤSO-Τσοπανάκης έχει την χαρά να σας παρουσιάσει τα νέα μοντέλα της σειράς σκέπαστρων ΝΕΟ της Alukov SA / IPC Team
. Αυτά τα μοντέλα είναι ειδική κατασκευή, βασισμένη στις απαιτήσεις των πελατών μας. Έχουμε δημιουργήσει μια νέα σειρά από εξαιρετικά χαμηλά μοντέλα, όπως και άλλα ενδιάμεσου ύψους. Τα νέα, στρογγυλοποιημένα προφίλ αλουμινίου τηρούν τα υψηλότερα κριτήρια ασφάλειας και αισθητικής καθώς και σταθερότητας και αντοχής. 
Linie-neo-tm

Το άλλο καινούργιο χαρακτηριστικό της σειράς είναι ότι τα λάστιχα στεγανοποίησης, κατά την κίνηση των τμημάτων του σκέπαστρου δεν έρχονται σε επαφή  με τα πολυκαρμπονικά φύλλα, με αποτέλεσμα να αποφεύγονται οι φθορές τους. Τέλος, το κλείδωμα γίνεται πλέον σε πιο ψηλό σημείο, είναι το καινούργιο σύστημα κλειδώματος EASY-UP.

Αποτέλεσμα εικόνας για easy-up alukov

Τα μοντέλα που περιλαμβάνει η σειρά ΝΕΟ είναι:

 


Λεωφ. Βουλιαγμένης 360, Αγ. Δημητριος, Αθήνα t & f.210-99-51-035 e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε www.ipc-tso.gr, www.compass-pools.org
angellight © 2019 | web hosting vps domains

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (8)